Hae fiilistä elämääsi alusasuillamme ja olosi on Sillä Chic!

Morsiamen hääpäivän alusasut

5.6.2018

Hääpäiväsi tulee varmasti olemaan yksi elämäsi odotetuimmista ja ikimuistoisimmista hetkistä. Ainutlaatuiseen päivään kannattaa panostaa, jolloin tärkeäksi hääpuvun valitsemisen rinnalla tulee se, mitä mekkosi alle puet. Alusvaatteet määrittelevät pitkälti sen, miltä upea häämekko tulee ylläsi näyttämään ja ennen kaikkea miltä se tuntuu ihollasi. Oikean mallisten ja kokoisten alusvaatteiden kuuluu kantaa mekko kauniisti ja ryhdikkäästi tuoden morsiamelle itsevarmuutta.

Alusvaatteiden valintaan ja sovitukseen on hyvä varata aikaa ja asiantuntijoiden apuun kannattaa aina turvautua. Häämekko on hyvä ottaa mukaan alusvaatteiden sovitukseen, jotta oikean koon, mallin ja värin valitseminen juuri sinun tyylisi ja vartalotyyppisi mukaan olisi helppoa.

On tärkeää, että alusvaatteet ja häämekko ovat harmoniassa toistensa kanssa, niin mallin, värin kuin materiaalinkin puolesta. Alusvaatteita valittaessa on hyvä pitää mielessä niiden käytännöllisyys, sillä hääpäivänä tulet takuulla kävelemään, seisomaan ja tanssimaan jopa aamuun saakka! Alusvaatteet saavat kuitenkin käytännöllisyyden lisäksi olla näyttävät, yksityiskohtaiset sekä niissä saa näkyä myös omaa persoonaa, kunhan ne istuvat ja ovat juuri sinun vartaloasi tukevat.

Häämekon alle sopivat vaaleat ja hillityt, valkoisen, nuden sekä kerman sävyiset alusvaatteet, riippuen mekon väristä ja materiaalista. Alusvaatteissa saa olla pitsiä sekä kauniita koristeellisia yksityiskohtia!

Muotoilevat bodyt ja alusasut antavat ryhdikkyyttä ja tekevät vartalosta linjakkaamman. Bodyja löytyy niin rinnan päälle ylettyviä ja myös matalampia malleja.

Selästä avoimiin mekkoihin löytyy myös lisäosia kuten vartaloteippejä ja nauhoja, joilla liivit saa vedettyä kiinni selän puolelta. Kevyemmälle povelle sopivat myös etupuolelle asetettavat liivit, jotka pysyvät ihossa kiinni liimapintansa ansiosta.

missya.jpg

Alushousut voivat olla joko stringit, matala-tai korkevyötäröiset, hipsterit tai klassisemman malliset oman mieltymyksesi mukaan. Materiaalin tulisi olla hengittävää ja laadukasta, varsinkin jos hääpäiväsi on lämpimänä kesäpäivänä. Housut kannattaa valita rintaliivien tyylin mukaan, jotta ne muodostaisivat yhteneväisen kokonaisuuden.

Hääyön alusasu voi olla tyyliltään rohkeampi, romanttisempi tai seksikkäämpi. Vaihtoehtoina toimivat naiselliset bodyt, sensuellit yömekot ja viehättävät aamutakit sukkanauhoja unohtamatta! 

Hääpäivän alusvaate setin kuuluisi tukea ja tuoda esille vartalon parhaita puolia. Tärkeintä on kuitenkin se, että alusasu tuntuu miellyttävältä, jotta morsian voi nauttia erityisestä päivästään tuntien itsensä kauniiksi ja erityiseksi!

Marie Jo.jpg